Slide Background
Build & Design

Palvelut

Nykyaikainen haittaeläin- ja tuholaistorjuntapalvelu yrityksille, yksityisille henkilöille ja julkiselle sektorille. Tarjoamme ammattimaista ja asiantuntevaa tuhoeläinkontrollia sekä tuholaistorjuntaa. Asiakas on meille tärkeä – otamme aina huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet.

Pyrimme aina selvittämään ongelman aiheuttajan, jotta pystymme takaamaan hyvän lopputuloksen. Jatkuva ennaltaehkäisy on äärimmäisen tärkeää sillä se estää vakavien tuholaisongelmien synnyn. Kartoitamme tilanteen kohteen/asiakkaan tarpeen mukaan. Neuvomme ja suoritamme rakenteiden tutkimista aina kun se on mahdollista.
Kysy lisää meidän vuosisopimuksesta, joka toimii vakuutuksena tuholaisia vastaan.

Koirapalvelut

Koirapalvelumme perustuvat maan parhaiden IK9I kouluttajien ammattitaitoon. IK9I lutikkakoiramme ovat huippuunsa koulutettuja, käyttövarmoja sekä luotettavia ja niiden käyttö lutikkakartoituksissa on erittäin tehokasta.

Lutikkakoiran, ammattitermein erikoisetsintäkoiran käyttäminen on nopea tapa tutkia kiinteistö- ja asuintilat lutikoiden varalta. Voit tilata meidät koko Suomen alueella tarkastamaan lutikkaesiintymiä.

Erikoisetsintäkoiriamme voidaan käyttää myös torakka- ja rottatorjunnoissa.  Torakat ovat taitavia piiloutujia, ja  koiraa voidaan käyttää  apuna niiden paikallistamisessa.

Rottatorjunnoissa koiraa voidaan käyttää apuna löytämään rottien aktiiviset pesäkolot, tuoreet jäljet sekä kulkureitit, jolloin pystytään varmistamaan haastavimmissakin kohteissa torjunta-asemien onnistunut sijoittelu, sekä tehokas torjunta

Scroll to Top